ЦПЛР-Обединен детски комплекс
град Силистра

Премиера "Ничия земя"

На 25.06.2024 г. се състоя премиерата на постановката „Ничия земя“ на ТС „Артистик“ при ЦПЛР – ОДК, гр. Силистра, която е последна за тази учебна година. Отново имахме удоволствието да се потопим в неподражаемия свят на Христо Христов – ръководител на театралното студио и неговите възпитаници.

Събитието бе уважено от кмета на община Силистра г-н Александър Сабанов, директора на ОДК – Силистра г-жа Гинка Вандева, представители на СНЦ „Бъдеще за Силистра“, родители и съученици на участниците, и граждани, които не са безразлични към театралното изкуство.

Не за първи път младите таланти ни откъсват от скуката на ежедневието и ни пренасят в магичния свят, който създават, водени от нестандартните идеи и свободния дух на своя учител. Няма да пропуснем  и забележителната  сценография и декори – дело на художничката Елена Маркарян, ръководител на Школи по изобразително изкуство при ОДК – Силистра.

След бурните аплодисменти на публиката г-н Сабанов и г-жа Вандева връчиха награди „Талант на годината“ на Обединен детски комплекс – Силистра и поздравителни адреси на абитуриентите в трупата Наталия Енчева и Тимур Саабит, за които това представление бе и своеобразна раздяла с театралното студио.

Благодарим Ви Мистър Христов! Благодарим Ви млади артисти!

Благодарим за неповторимите емоции! Аплодисменти!